X
X

LIVE PRESTIGE
SETTLE GROUP

Contact:

Tel: +358 40 569 27 39
Email: sales@settlelive.fi

Weekdays, 9AM-6PM

Keilaranta 5, 02160 Espoo, Finland

Group website: SETTLE.FI

X

Settle Live

Kaikki kohteet

Myynnissä

Myydyt

Kaikki kohteet

EN FI SV Showcase Kiinteistöt
Ota yhteyttä

Dubai

Dubain kaupunki on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurin kaupunki. Kaupunki kutsutaan joskus nimellä “Dubai City”, jotta se ei sekoitu emiiriin. Kaupunki on turvallinen paikka elää ja edistää onnellisuutta, turvallisuutta ja hyvinvointia sen asukkaille. Koulut Monet Dubain kouluista ovat englanninkielisiä ​​yksityisiä kouluja, jotka tarjoavat englantilaisia, amerikkalaisia ​​tai kansainvälisiä ylioppilastutkintoja, sekä laaja valikoima paikallisia ja kansallisia opetussuunnitelmia. Jotkut lastenkodit […]

Dubain kaupunki on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurin kaupunki. Kaupunki kutsutaan joskus nimellä “Dubai City”, jotta se ei sekoitu emiiriin. Kaupunki on turvallinen paikka elää ja edistää onnellisuutta, turvallisuutta ja hyvinvointia sen asukkaille.

Koulut

Monet Dubain kouluista ovat englanninkielisiä ​​yksityisiä kouluja, jotka tarjoavat englantilaisia, amerikkalaisia ​​tai kansainvälisiä ylioppilastutkintoja, sekä laaja valikoima paikallisia ja kansallisia opetussuunnitelmia. Jotkut lastenkodit hyväksyvät vauvoja jotka ovat nuorempia kuin kolme kuukautta, vaikkakin useimmat mieluummin ottavat vasta ikääntyneimpiä lapsia (noin 12 kuukautta). Dubain brittiläinen koulu, Dubai College, Dubai Gem Private School, English College Dubai ja Jumeirah College ovat kaikki brittiläisiä 11-18 lukiota, jotka tarjoavat GCSE ja A-tasot.

Ostokset

Monille Dubain vierailijoille tärkein aktiviteetti on shoppailu, ja se on myös todella suosittua omienkin asukkaidensa puolesta. Osittain siksi, että kokemus on hyvä ja osittain siksi, että sää on todella kuuma suurimman osan vuodesta niin ilmastoiduista ostoskeskuksista ovat tulleet erinomaisia paikkoja yleiselle seurustelulle.

Dubaita on kutsuttu Lähi-idän “ostoskeskukseksi”, eikä syyttä, koska Dubaissa yksin on yli 70 kauppakeskusta, mukaan lukien maailman suurin ostoskeskus, Dubai Mall.

Rannat

Dubain lämpimän ilmaston ansiosta, sen rannat ovat loistava valinta talvilomaa varten. Kuumina kesäkuukausina on parasta välttää rantoja, koska siellä on liian kuuma. Valkeat hiekkarannat, jotka ulottuvat Emiratin 170 km: n rannikolle, odottavat, ja ne tarjoavat laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Keinotekoiset saaret ovat laajentaneet Dubain rannikkoa yli 100 kilometriä ja luoneet paljon uusia rantoja. Dubaissa sijaitsevat rannat, jotka istuvat Persianlahdella, ovat erittäin puhtaita ja kutsuvat rentoutumaan. Vaikka tunnelma on hieman hiljaisempi kaupungin reunalla sijaitsevilla rannoilla, lähellä keskustaa sijaitsevat rannat ovat kaikki mitä matkailija voisi toivoa.

Kuljetus

Dubai Metro Red Line pysähtyy tärkeimpien nähtävyyksien läheisyydessä Sheikh Zayed Rd: n ja Bur Dubain ja Deiran lähellä. Dubai Tram on hidas mutta kätevä Dubaissa. Jos haluat ottaa taksin, etsi seisovaa tai liikenteessä olevaa taksia jossa palaa keltainen valo (punainen tarkoittaa, että se on varattu). Korotettu, kuskiton Palm Jumeirah ”Monorail” yhdistää Palm Jumeirahin Dubai Marinaan. Sillä on kolme asemaa: Palm Gateway, Al Ittihad Park lähellä Galleria Mall ja Atlantis Aquaventure Atlantis-hotellissa.

Ravintolat

Dubain asukkaat rakastavat pukeutua hienosti ja ruokailla ulkona. Täällä matkustaja voi valita kimaltelevasta valikoimasta kuuluisia ravintoloita ja valtavasti erilaisia ​​Lähi-idän ruokia, runsaasti perheystävällisiä paikkoja, joista melkein kaikki ovat Instagram-arvoisia. Älä lähde kokeilematta katuruokaa Deirassa, ranta-aamiaista Kite Beachillä ja kattoterassia Dubain venesatamassa. Kun Dubaissa asuu yli 200 eri kansalaisuutta, kaikki mahdolliset tarpeet katetaan.

Yöelämä

Yökerhot Dubaissa tarjoavat unohtumattomia kokemuksia kaikki musiikista itse kerhoon. Vain harvat klubit voivat kilpailla kuuluisan ”360” -klubin kanssa, joka sijaitsee kattoterassilla laiturin päässä Arabianlahden sydämessä. Ainutlaatuista yötä varten, jota voi kokea vain eloisassa kaupungissa kuten Dubaissa, matkustajat voivat käydä Nasimin rannalla, joka on keinotekoinen ranta joka sijaitsee 7 km mereen. Musiikin tosifaneille löytyy ”Trilogy”, joka sijaitsee Souk Madinat Jumierah:ssa. Trilogy:ssä nähdään viikoittain huippu-DJ:tä maailmalta ja on yksi parhaimmista paikoista, jossa nykyajan musiikin ystävä voi käydä.

Be inspired for Life