X
X

LIVE PRESTIGE
SETTLE GROUP

Contact:

Tel: +358 40 569 27 39
Email: sales@settlelive.fi

Weekdays, 9AM-6PM

Keilaranta 5, 02160 Espoo, Finland

Group website: SETTLE.FI

X

Settle Live

Kaikki kohteet

Myynnissä

Myydyt

Kaikki kohteet

EN FI SV Showcase Kiinteistöt
Ota yhteyttä

Frankfurt

Kulttuuria ja virkistysmahdollisuuksia.

Frankfurt am Main, jota yleisesti kutsutaan Frankfurtiksi, on yksi Saksan suurimmista kaupungeista. Frankfurtin kaupungilla on 700 000 asukasta. Pääkaupunkiseudulla, jota kutsutaan Reininmaaksi kahden suurimman joen ansiosta, on yli neljä miljoonaa ihmistä.

Koulu ja kulttuuri

Frankfurtissa on vaikuttavia oppilaitoksia, kuten Goethe-yliopisto, UAS, FUMPA ja Frankfurtin kauppakorkeakoulun kaltaiset tutkijakoulut. Sen tunnetuimpia kulttuurikohteita ovat konserttihalli Alte Oper, Euroopan suurin englantilainen teatteri ja monet museot kuten Museumsufer-yhtyeen Städelin ja Liebieghausin, Senckenbergin luonnonmuseo, Goethe House ja Schirn-taidemuseo. Frankfurtin horisonttia muotoilee Euroopan korkeimpia pilvenpiirtäjiä.

Shoppailu

Zeil on Frankfurtin keskeisin ostoskeskus. Se on suunniteltu jalankulkijoille, ja sen reunustavat kaksi suurta toria, lännessä Hauptwache ja idässä Konstablerwache. Goethestraße on Frankfurtin kallein ostoskatu, jolla on arvostettuja kauppoja kuten Louis Vuitton, Prada, Gucci, Tiffany, Giorgio Armani, Versace, Cartier, Burberry, Vertu ja Bulgari.

Kuljetus

Kaupunkiin pääsee ympäri maailmaa Frankfurtin lentokentän (Flughafen Frankfurt am Main) kautta, joka sijaitsee 12 km (7 mi) lounaaseen kaupungin keskustasta. Frankfurtin päärautatieasema (Frankfurtin Hauptbahnhof, joka usein lyhennetään Frankfurtin (Main) Hbf tai F-Hbf) on Saksan suurin rautatieasema. Kaupungilla on kaksi nopeaa kulkujärjestelmää: U-Bahn ja S-Bahn sekä maanpäällinen raitiovaunujärjestelmä. Deutsche Bahn tarjoaa polkupyöriä vuokralle Call a Bike -palvelun kautta. Polkupyörät sijaitsevat ympäri kaupunkia ja myös valituilla rautatieasemilla.

Vapaa-aika ja yöelämä

Halusit sitten viettää aikaa luonnossa tai kaupungin sydämessä, Frankfurtilla on runsaasti virkistysmahdollisuuksia. Matkailusta, pyöräilystä ja uinnista huolettomaan rompingiin ja rovingiin, Mainin metropoli takaa kuntoilun ja hauskuuden kaikenikäisille.

Frankfurtin yöelämää ei tuskin voida kuvata tylsäksi, ympäri kaupungin levittäytyvän ison opiskelijajoukon ja monipuolisten ihmisten ansiosta. Vaikka kaupungin keskustassa on trendikkäitä viinibaareja, jotka tarjoilevat liikemiehille, suuren opiskelijakunnan ansiosta on olemassa runsaasti halpoja baareja ja pubeja, joissa on vaihtoehtoisesti nuorekkaampi tunnelma.

Be inspired for Life