X
X

LIVE PRESTIGE
SETTLE GROUP

Contact:

Tel: +358 40 569 27 39
Email: sales@settlelive.fi

Weekdays, 9AM-6PM

Keilaranta 5, 02160 Espoo, Finland

Group website: SETTLE.FI

X

Settle Live

Kaikki kohteet

Myynnissä

Myydyt

Kaikki kohteet

EN FI SV Showcase Kiinteistöt
Ota yhteyttä

Westend Hills

Westendintie 40, 02160, Espoo, Finland
-

LUO ITSELLESI ASUMISEN ELÄMÄNTYYLI.

Westend Hills on Settle Oy:n Espoon merenläheinen uudiskohde, jossa on haettu uudenlaisen näyttävän designin lisäksi alan viimeisimpiä trendejä arvokiinteistöjen varustelussa. Omille yksilöllisille hallinta-alueille suunnitellut kivitalot toimitetaan tilaajan tarpeiden mukaisesti, avaimet käteen -toimituksella. Huippusijainnin velvoittamana, nämä maalämmöllä varustetut A(2018) -energialuokan Settle Live Prestige arvoasunnot toteutetaan ilman kompromisseja ja alan viimeisimpiä rakennusmääräyksiä noudattaen. Arvioitu valmistuminen on kesällä 2019.

EDUSTAVUUTTA, RENTOUTTA JA TOIMINNALLISUUTTA

Ylin kerros on suunniteltu rentoon oleskeluun ja elämiseen. Saksalainen Poggenpohl-designkeittiö on avoimessa yhteydessä ruokailutilaan, olohuoneeseen sekä Lif estyle-terassille, joka integroituu osaksi olohuonetta valtavalla Schüco-liukuovella. Makuuhuoneista aukeaa rauhalliset näkymät kaakkoon meren suuntaan ja länteen puiston suuntaan. Master-makuuhuoneen yhteydessä on privaatti pukeutumistila sekä ylellinen kylpyhuone. Sisääntulokerroksen eteiseen avautuu näyttävä, valoisa porrastila. Tätä kerrosta voi luonnehtia sanalla toiminnallinen, sillä se pitää sisällään spa-, harrastus-, työ- ja vaatehuoltotiloja. Eteisessä on runsaasti vaatekaappeja ja käytännöllinen suora käynti kodinhoitohuoneeseen. Turvallisuutta tuo oven yhteydessä oleva puhelin ja kamera. Harrastetilaan voit luoda halutessasi esim. oman elokuvateatterin. Työhuone, joka soveltuu myös hyvin vierashuoneeksi, on sijoitettu omaan rauhaan. Huippunopea valokuituliittymä tekee työnteosta ja median kuluttamisesta nautinnollista. Sauna- ja kylpymaailmassa on panostettu laatumateriaaleihin ja -varusteisiin. Kodin katutason kerroksessa on autokatos, kahden auton tilava talli, lämmin varasto sekä tekninen tila. Tyylikkäät ulkoportaat autokatoksesta ohjaavat sisääntulokerrokseen. Autotalli on varustettu sähköisellä ovennostimella ja kaukosäädöllä. Talliin saa lisävarusteena sähköauton latauspisteen.

VARUSTELU VAATIVAAN MAKUUN

Vakiovarusteena mm: KNX-älysähkö jolla voi ohjata valaistusta, verhoja ja lämmitystä, takka, kylpyamme, ulkoamme, täysalumiini-ikkunat, Poggenpohl-keittiö aamiaiskaapilla, Mielen kodinkoneet sisältäen pesutornin, seinä-wc:t, Sonos-musiikkivahvistin, ovikamera.

LUONNON JA PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

Meren rantaviivaa pitkin kulkeva Espoon rantaraitti on vain korttelin päässä. Kävelyetäisyydellä on kouluja ja päiväkoteja, mm. kielikylpykoulu ja -päiväkoti. Lähiostokset voi tehdä Westendin kauppakeskuksessa. Myös Haukilahden puolelta löytyy lisää palveluja kävelyetäisyyden päästä.

THE DESIGN OF GOOD LIVING

Inspiroidumme jokaisesta projektista. Uskomme, että emme ole ainoastaan luomassa hienoja asuntoja vaan muokkaamme myös elämäntyylejä. Myynti: Settle Oy, Jarmo Rantala puh. +358 40 569 2739, Junnu Haapio +358 50 523 4147, sales@settlelive.fi  

Westend includes everything from modest garden city homes to spectacular gated beach estates.


Lisätietoja

Westend

Be inspired for Life